Yritys

Premium Value Bets

Premium Value Bets on vuonna 2015 perustettu vedonlyöntitutkimukseen keskittyvä analyysiyhtiö.

Yhtiön tarina sai alkunsa vedonlyöntiammattilaisten yhteisestä ambitiosta toteuttaa mahdollisimman korkealuokkainen, selkeä ja elegantti vedonlyöntipalvelu.

Perustoimintomme on analysoida ja etsiä positiivisen odotusarvon sijoituskohteita likvideille vedonlyöntimarkkinoille.

Premium Value Betsin analyytikot ovat Joni Collan ja Tuukka Kokko. Collan ja Kokko ovat kumpikin alle nelikymppisiä vedonlyöntialan asiantuntijoita. Molemmilla on takana jo yli 10 vuoden ura vedonlyöntiammattilaisena. Collan ja Kokko ovat viime vuodet olleet itsenäisiä vedonlyöjiä ja analyytikoita, mutta aikaisemmin he molemmat ovat tehneet työtä suurehkon kansainvälisen vedonlyöntikonsulttipalvelun pääkertoimenlaskijoina.
oni Collanin vahvuus vedonlyöntianalyytikkona ovat intohimo työhön sekä valtaisan työmäärän kautta saatu kokemus. Collanin vahvimmat analyysikohteet ovat Valioliiga, Veikkausliiga sekä Pohjois-Amerikan jalkapallosarja MLS.
uukka Kokon vahvat lajit ovat oman urheilutaustan ansiosta jalkapallo, erityisesti Bundesliiga ja Englannin Championship, sekä pitkän kokemuksen kautta jääkiekon Liiga. Kokon vahvuus analyytikkona on kyky keskittyä useampaan sarjaan yhtä aikaa.
ollanin ja Kokon ehdoton yksittäinen menestyskohde ovat jalkapallon arvoturnaukset. EM-turnausta 2012 lukuun ottamatta kaikki arvokilpailut tällä vuosituhannella ovat olleet heille voitollisia.
Premium Value Bets on perustettu tarpeesta jakaa tietotaitoa yleisölle. Collan ja Kokko arvostavat yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa ja palautteen saamista. Yli kymmenen voitollisen vedonlyöntivuoden jälkeen voittaminen itselleen omassa toimistossa ei tarjoa enää samaa tyydytystä kuin uran alkuaikoina.

Ryhmässä voittaminen on palkitsevampaa. Premium Value Bets perustettiinkin Collanin ja Kokon toimesta sellaiseksi vedonlyöntianalyysisivustoksi, jollaista he itsekin haluaisivat käyttää.

Tärkeimmät arvomme

Value Bets Track Record

Läpinäkyvyys sijoitussuosituksissa

Asiakaslähtöisyys

Huolehdimme vedonlyöntipäätöksistäsi kuin omistamme

Riippumattomuus

Emme tee yhteistyötä kolmansien vedonlyöntiteollisuudessa toimivien osapuolien kanssa

Premium Value Bets Oy

Perustettu: 2015

Y-tunnus: 2668600-4

Postiosoite: PL170, 00101 Helsinki

Email: info(at)valuebets.fi

Ota yhteyttä

14 + 11 =