Rekisteriseloste

Premium Value Bets Oy:n asiakastietojen käsittelyssä menetellään henkilötietolain (523/1999) 10 §:n edellyttämällä tavalla.

Rekisterin nimi

Premium Value Bets Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin pitäjä

Premium Value Bets Oy
Y-tunnus: 2668600-4
Postiosoite: PL170, 00101 Helsinki
Rekisteriasioita hoitaa asiakaspalvelumme. Sähköposti: info@valuebets.fi

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen sekä asiakaspalvelun ylläpito ja kehittäminen. Tietoja voidaan käyttää myös Premium Value Bets Oy:n markkinointiin sekä analysointiin ja tilastointiin.

Rekisterin tietosisältö

– Yhteystiedot: nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
– Rekisteröitymistiedot: käyttäjätunnus, nimimerkki ja salasana
– Asiakassuhdetta koskevat tilaustiedot

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä tietoja siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisterissä olevalla asiakkaalla on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteröidyt tiedot ja oikeus pyytää virheelliset tiedot korjattavaksi. Kyseisissä tapauksissa on otettava yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan Premium Value Bets Oy:n asiakaspalveluun, katso Rekisterin pitäjä.

Rekisterissä olevalla asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointia varten. Suoramarkkinointikieltoa varten tulee olla yhteydessä rekisteriasioista vastaavaan Premium Value Bets Oy:n asiakaspalveluun, katso Rekisterin pitäjä.

Rekisterin suojaus

Rekisteri on suojattu ulkopuoliselta käytöltä käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Rekisteriin on pääsy vain niillä henkilöillä, joilla on työsuhteensa puolesta oikeus käsitellä tietoja. Rekisteri on tallennettu tietokantaan, jossa on asiaankuuluvat tekniset suojauskeinot.