Palvelu

Premium Value Bets -tuote

Value Bets

Esitämme sijoitussuositukset selkeästi ja vain yhtenä tuotteena. Tuote sisältää kerroinrajan, jonka ylittävillä kertoimilla suosittelemme joukkuetta tai urheilijaa pelattavaksi sekä panostussuosituksen, jota voit halutessasi muokata kohti omaa riskiprofiiliasi. Sijoitussuosituksemme löydät rekisteröitymisen ja käyttöoikeuden vahvistamisen jälkeen ylävalikkoon ilmestyvältä Value Bets -sivulta.

Mihin sijoitamme?

Mihin tahansa urheilutapahtumaan, jossa joukkueesta tai urheilijasta saa liian suuren kertoimen suhteessa osumistodennäköisyyteen. Lisävaatimus: sijoitamme vain sellaisiin kohteisiin, joiden vedonlyöntivaihdon tiedämme olevan tai kasvavan niin suureksi, että kaikki asiakkaamme hyötyvät ja pystyvät panostamaan merkittävästi.

Pelimuodot

Sijoitussuosituksemme ovat pääosin niin kutsutussa Asian line -muodossa, jossa tasapeliä ei tunneta. Vedonvälittäjillä valittavana on yleensä useampia eri tasoituksia (esim. 0/dnb/ml, +0.5, +1, +1.5), joista vedonlyöjä voi vapaasti valita haluamansa.

Sijoitussuosituksissa painotamme osumistodennäköisyyttä, jopa aavistuksen odotettavan pitkäaikaistuoton kustannuksella. Kerromme selkeästi millä tasoituksella veto kannattaa mielestämme jättää, mutta annamme kerroinrajoja myös vaihtoehtoisille tasoituksille.

Value Bets Track Record on tärkein arvomme.

Premium Value Bets Track RecordValue Bets Track Record

Ajantasainen Value Bets Track Record kertoo pelisuositusten menestyksen julkaisuhetken kertoimin ja panostussuosituksin. Value Bets Track Record  on samalla sekä tärkein arvomme että paras markkinointikeinomme. Emme julkaise Value Bets Track Recordin pelikohteita, koska emme halua menettää tutkimustulosten tuottamaa toisteista etua markkinaan.

Odotettavissa oleva tuotto

Aiempi menestys ei ole tae tulevasta sillä vedonlyöntimarkkina kehittyy edelleen. Vuosikymmeniä jatkunut vedonlyöntimarkkinan voittaminen antaa vahvan oletusarvon, että käytössä olevat ja edelleen kehittyvät menetelmät tuottavat jatkossakin.

Uskomme noin 104 prosentin tuottoon kiertävälle pääomalle. Huomaa, että eräs urheiluvedonlyöntisijoittamisen hienouksista tulee nimenomaan kiertävän pääoman myötä, sillä pelikassa kasvaa korkoa korolle ja panokset eivät ole pitkäaikaisesti sidottuina sijoituskohteisiin.