”Äärimmäisen läpinäkyvää, rehellistä ja asiakasta arvostavaa toimintaa!”

”Monia maksullisia vihjepalveluja käyttäneenä tämä on konsepti, joka itselleni on ikinä koskaan toiminut parhaiten. Vihjeet silloin kun pelattavaa on, iso luotto tekijöiden osaamiseen, palvelun hinta ollut inhimillinen. Kaipaamaan jäin kun homma aikanaan loppui!”

Nyt keväällä tekemässämme asiakaskyselyssä Premium Value Betsin toimintaa luonnehdettiin muun muuassa näillä sanoilla. Premium Value Betsin perusarvoihin kuuluu täydellinen asiakaslähtöisyys. Haluamme huolehtia sijoituspäätöksistänne kuin omistamme. Asiakaskyselyn perusteella voimme ilolla todeta onnistuneemme tavoitteessa myös kaikkein tärkeimpien, teidän asiakkaiden, mielestä.
Analyysiprosessimme on erittäin intensiivinen ja sitova. Kannamme suurta painetta asiakkaidemme sijoituksista, analyysin laadusta ja ajantasaisuudesta sekä jakelukanavien toimivuudesta. Pitkän ja perusteellisen harkinnan jälkeen olemme päätyneet siihen tulokseen, että emme välttämättä pysty tarjoamaan asiakkaillemme jalkapallon MM-turnaukseen niin laadukasta kokonaisuutta kuin asiakaslupauksemme edellyttää. Alustavien early-kertoimien ja viime vuosien arvokisojen markkina-analyysin perusteella on mahdollista, ja jopa melko todennäköistä, että arvokisojenkin vedonlyöntimarkkina on ottanut kehitysaskeleen ja selkeiden pelikohteiden määrä ei ole enää niin suuri kuin aikaisemmissa tapahtumissa.

Näihin seikkoihin perustuen siirrämme Premium Value Betsin toisen tuotantokauden toteutuksen tulevaisuuteen. Kiitämme lämpimästi sekä asiakaskyselyyn vastanneita että viestein meitä lähestyneitä vastuullisen vedonlyönnin ystäviä!

 

Joni ja Tuukka
Premium Value Bets Oy