Premium Value Bets

Veikkausliigan toukokuun otteluohjelma on brutaali. Joukkueet pelaavat pahimmillaan kuusi ottelua 16 päivän sisään. Tällaisessa pelitahdissa joukkueet eivät ehdi harjoittelemaan vaan keskittyvät pelaamiseen ja palautumiseen. Palautuminenkin on jatkuvasti veitsen terällä sillä tutkitusti kaksi lepopäivää otteluiden välissä ei riitä kuormituksesta toipumiseen vaan pelaajien suorituskyky laskee ja loukkaantumisriski kasvaa.

Vedonlyöjälle poikkeuksellinen otteluohjelma mahdollistaa suuria etuja. Premium Value Bets on tutkinut paljon ottelurasituksen vaikutusta todennäköisyyksiin. Vedonlyöntimarkkina edelleen aliarvioi joukkueiden fyysisen ja henkisen väsymyksen merkitystä. Luonnollisesti tutkimustuloksia pitää pystyä soveltamaan sarja- ja joukkuekohtaisesti. Pelaajamateriaalin leveys, matkustaminen, harjoituspohja ja alustat vaikuttavat olennaisesti joukkueiden mahdollisuuksiin esiintyä mahdollisimman korkealla tasolla epätavallisissa olosuhteissa. Myös tuloksilla ja sarjatilanteella on merkitystä. Voittava ja levollinen joukkue nukkuu yönsä paremmin ja tätä kautta palautuu tehokkaammin.

Veikkausliigan joukkueille osa toukokuun otteluista on enemmän oman väsymyksen voittamista ja selviytymistä kuin vastustajan nujertamista. Pelisuunnitelmat täytyy pitää yksinkertaisina ja ”oma peli” korostuu. Usein paremmin omassa palautumisessaan onnistunut joukkue on vahvoilla. Joukkueet eivät millään pysty näyttämään parasta osaamistaan jokaisessa ottelussa.

Tutkimustuloksien ja joukkueiden tuntemuksen avulla vedonlyöntianalyytikko pystyy löytämään nuo ns. ”let down”-ottelut. Näiden pelien ennakointi tuottaa sijoitusmahdollisuuksia myös seuraaviin otteluihin. Voimattomasti esiintynyt joukkue voi näyttää aivan uudelta seuraavassa kamppailussa. Jos joukkue on ollut suosittu pelikohde, vedonlyöntimarkkina helposti pettyy ja reagoi jatkossa liian vahvasti.

Veikkausliiga on vedonlyöntimarkkinoiden kokonaisuutta ajatelleen marginaalisarja, jossa vedonvälittäjillä ei ole resursseja tai motivaatiota huomioida kaikkea edellä mainittua. Premium Value Bets analysoi otteluohjelman erityispiirteet yksityiskohtaisesti.

 

Haluatko hyötyä Veikkausliigan ruuhkaisesta toukokuusta omassa sijoitustoiminnassasi? Liity Premium Value Bets -tilaajaksi klikkaamalla tästä

 


 

Palaa Yritys-sivulle