Veikkausliiga on tunnollisen vedonlyöntisijoittajan turvallinen valinta.

Kotimainen jalkapallo on parasta paikan päällä, mutta kattavat tilastoinnit ja jokaisen ottelun näkyminen netti-tv:stä ovat vedonlyöntiin ammattimaisesti suhtautuvalle tärkeimmät työkalut. Value Betseissä Veikkausliiga on suuressa roolissa läpi kauden, Value Bets Track Record paljastaa minkä vuoksi.

Nyt maaottelutauolla on aika tarkastella kauden tähänastisia tapahtumia ja julkaista Premium Value Betsin Veikkausliiga-ranking. Betcastista kuulet myös pari mahdollista peli-ideaa 16.6. jatkuvaan sarjaan.

Veikkausliigan ensimmäinen kolmannes – mitä olemme oppineet?

[podcast_episode episode=”1326″ content=”player,excerpt”]

Veikkausliiga

 

Premium Value Bets Veikkausliiga-ranking 9.6.2015

hjk

HJK

HJK:n pelinrakentamisen avausvaihe on hidasta ja vastustajat ehtivät organisoitua, silti se luo etenkin Savagen kautta sarjan eniten maaliodotusta.

sjk

SJK

SJK:n tunnollisuus puolustuspelissä antaa sille lähes aina mahdollisuuden pisteisiin.

fclahti

FC Lahti

FC Lahti on alkanut näyttää jo vaarallisemmalta murtautumisissaan, Lagerblomin pysyessä kunnossa tulee ottamaan jatkossa enemmän pisteitä.

ifkmropskupsfcinter

IFK Mariehamn | RoPS | KuPS | FC Inter

IFK Mariehamn on ollut tehoton RoPS:aan verraten, mutta muutoin tilastot tukevat erinomaisen tasapainoiselta näyttänyttä pelin rakennetta. KuPS taas laukonut koko Veikkausliigassa vähiten, eikä Pennasen puuttuessa trendiin ole odotettavissa merkittävää muutosta. FC Inter on ollut sarjan tehokkain konvertoimaan laukaukset maaleiksi, mutta tunnusluku tullee edelleen vajoamaan kohti keskiarvoa.

vpshifk

VPS | HIFK

VPS:n erikoistilannepelaaminen parantuu, eikä joukkue ole läheskään niin huono mitä tulokset antavat ymmärtää. HIFK on odotetusti osoittanut riittävänsä liigavauhdissa.

jaro

FF Jaro

Jaron materiaali käy kapeaksi edellä oleviin nähden, mutta hyvä valmennus kompensoi, pitäisi riittää sarjapaikan säilyttämiseen.

ilvesktp

Ilves | FC KTP

Kabinettinousijoilla on ennakoidun vaikeaa: Ilveksen pragmaattisempi ote tuottanee jatkossakin todella harvoin kohti maalia laukovaa FC KTP:tä enemmän pisteodotusta.

Hyödynnä osaamisemme Veikkausliigassa ja muissa kesän kohteissa. Tilaa kuukauden käyttöoikeus kesäkuun aikana niin jatkamme tilaustasi samaan hintaan 31.7. saakka.