Premium Value Bets Copa América 2015Hartaasti odotettu Copa América on alkanut Premium Value Betsin osalta ennakoituakin paremmin. Kuudesta sijoitussuosituksestamme viisi on osunut suoraan ja ainoa ”kauneusvirhe” tapahtui kun Brasilia-Peru alle 3,25 maalia muuttui puolikkaaksi voitoksi lisäajalla.

Urheilullisesti Copa Américan ensimmäinen kierros ei ole tarjonnut juuri mitään yllättävää. Parhailla joukkueilla on ollut ennakoidusti vaikeuksia syttyä avausotteluihin ja altavastaajat ovat hyödyntäneet mahdollisuutensa erinomaisesti. Vedonlyöntimarkkina puolestaan on osoittautunut odottamattoman herkkäliikkeiseksi. Kerroinmuutokset otteluissa ovat olleet poikkeuksellisen suuria. Todennäköisesti luvassa on merkittäviä ylireagointeja avauskierroksen otteluihin.

Premium Value Betsin kesätarjous on voimassa kesäkuun loppuun saakka. Kuukausijakson tilanneille lisäämme automaattisesti Value Bets-käyttöoikeuden heinäkuun loppuun asti. Mitä nopeammin tilaat, sitä pidemmän ilmaisjakson saat kuukausitilauksen päälle. Meille vahvat sarjat Veikkausliiga ja Ykkönen jatkuvat jo tiistaina ja keskiviikkona. Viikolla 26 on MLS :ssä tarjolla harvinainen tuplakierros, jolloin pääsemme hyödyntämään esimerkiksi toukokuussa Veikkausliigassa voimansa näyttäneitä tutkimustuloksia joukkueiden rasituksesta ja palautumisesta.

Saat kaikki sijoitussuositukset yhdellä tilauksella.

Tilaa heti niin hyödyt kesätarjouksestamme mahdollisimman paljon

Lue täältä ennakkomme Copa Américaan

Veikkausliigan erikoissivulla analysoimme kauden ensimmäisen kolmanneksen