Täytämme vuoden - jaa juhlat kanssamme

Premium Value Bets aloitti toimintansa huhtikuussa 2015. Yrityksen perustamisen tärkeänä vaikuttajana oli ammattimaisen vedonlyöntisijoittamisen jääminen viihdepainotteisen vedonlyönnin jalkoihin. Olemme alusta saakka pyrkineet tuottamaan ja jakamaan Betcastien ja artikkeleiden muodossa laadukkainta mahdollista materiaalia hyödyttämään ammattivedonlyöjiä ja alasta kiinnostuneita.

Huhtikuussa tulemme julkaisemaan viikoittain Betcastin tai vedonlyöntiartikkelin. Toivomme, että autat meitä jakamaan aikaa kestävää ja jäsenneltyä vedonlyönti-informaatiota sosiaalisessa mediassa.

Ilmoitamme jokaisesta uudesta julkaisusta Twitterissä ja lisäämme twiittiin hashtagin #PVB1V. Re-twiittamalla nämä julkaisut osallistut syntymäpäiväarvontaan, jossa arvomme huhtikuussa joka perjantai yhden Value Weekend-käyttöoikeuspaketin (arvo 29,90€). Sen lisäksi arvomme virallisena syntymäpäivänä 18.4.2016 sekä kuun lopuksi 30.4.2016 kuukauden käyttöoikeuden Value Betseihin (arvo 299,90€).

Juhlakuukauden huipennuksena arvomme kaikkien huhtikuussa palveluamme käyttäneiden kesken Premium Value Betsin Kesäpaketin, joka sisältää kaksi arvoturnausta (EM-jalkapallo ja Copa América) sekä kisojen kanssa yhtä aikaa pyörivät kesäsarjat.

 

Tervetuloa jakamaan juhlat kanssamme!