Premium Value Bets

Mihin sarjoihin annatte sijoitussuosituksia?

Periaatteessa mihin sarjaan tai lajiin tahansa, josta löydämme riittävää etua. Haluamme myös markkinan olevan likvidin asiakkaiden panostustarpeita varten.

Kesäkuusta heinäkuun alkuun kestävä Copa America on kesän kohokohta. Suurin osa sijoitussuosituksista tulee olemaan kotimaista jalkapalloa, Allsvenskania, Superpesistä ja formuloita, tässä järjestyksessä.

Analyyttikkomme tekevät jatkuvasti analyysia myös Tippeligaeniin ja Superettaniin, mutta näihin sarjoihin annamme suosituksia vain erityistapauksissa markkina-analyysin tukiessa havaitsemiamme epäloogisuuksia ja ylilyöntejä.

 

Kuinka paljon sijoitussuosituksia on odotettavissa?

Palvelun alkaessa arvioimme varovasti suosituksia tulevan noin 400 vuodessa. Loppukeväästä sijoitussuosituksia on ollut noin kolme päivää kohti. Oli odotettavissa että keväällä kaikkien sarjojen pyöriessä suosituksia tulee keskivertoa enemmän, mutta kokonaisuudessaankin arvio 400 vedon vuosivauhdista on osoittautumassa liian matalaksi. Hiljaisimpaan kesäaikaan liikumme noin yhden vedon päivävauhdissa.

 

Milloin sijoitussuositukset julkaistaan? Oletteko harkinneet SMS:n tai sähköpostin lähettämistä uusien sijoistussuositusten julkaisusta?

Sijoitussuosituksille ei ole kiinteää julkaisuaikataulua – nostamme uudet suositukset esiin heti kun panosrajat sen mahdollistavat. Analyysi valmistuu pian edellisen kierroksen jälkeen, mutta joudumme odottamaan panosmaksimien nousua ja samalla saamme ladattua mukaan mahdollisen uuden informaation.

Tiedostamme ”push”-palvelun tarpeen asiakkaille ja olemme miettineet sitä paljon. Tällä hetkellä emme sellaista tarjoa, koska uskomme valitun tavan palvelevan asiakkaitamme parhaiten. Perustelut: kaikki ovat tasapuolisessa asemassa, kilpajuoksua kertoimiin ei synny, aktiivisuudesta hyötyy, eivätkä vedonvälittäjät kykene niin helposti yhdistämään säännönmukaisuuksia pelitilien ja panostuksien välillä.

Uskomme tällä tavalla useamman pääsevän pelaamaan mahdollisimman hyvällä kertoimella. Mietimme tätä kuitenkin edelleen ja kuulemme mielellään mielipiteesi sähköpostitse info(at)valuebets.fi tai palautelomakkeen kautta. Sinällään ”push”-palvelu on helposti toteutettavissa.

 

Palaa Yritys-sivulle